Hallbingon.se

Om Hallbingon.se

Här erbjuds alla Hallbingoarrangörer en unik möjlighet att, samlade på en och samma webbsida, visa upp sina spelplatser. 

Spelarna behöver inte längre sakna annonsen i tidningen de inte hittar eller glömde att köpa när spelsuget börjar göra sig påmind. Här presenteras förutom spelplatserna en hel del information om själva Bingospelet. Du kan läsa om hur det går till att spela, det finns lite info om de vanligaste spelen, om vissa regler, vad man bör tänka på innan avfärd och en del annat. Det finns också ett Bildgalleri där ni mer än gärna får dela med er av egna bilder från hallbingoplatser runt om i landet. Klicka på Bildgalleri i menyn så kan ni läsa mer om hur det går till.

Hallbingon.se är en systersajt till Bilbingon.se och drivs av Moonserver AB.

Med Moonserver AB i ryggen kan vi vidareutveckla webbplatsen bättre och bättre för både arrangörer och spelare. Vi vill öka möjligheten för Arrangörerna att blixtsnabbt meddela minsta förändring på spelplatsen och minska risken att spelare åker flera mil i onödan t.ex  vid en inställd speldag.  Webbplatsen är även här indelad landskapsvis där varje landskapssida inleds med några rader om div platser, namn, saker och ting som, (på "ett" eller "annat sätt", "fakta" eller "med glimten i ögat"), kan vara utmärkande för landskapet.

På dessa sidor presenterar då Arrangörerna sina spelplatser, vilka veckodagar och tider som de spelar sin bilbingo under säsongen. Vissa spelplatser informerar också om vilka spel och vinster som de har.  Finns det en adress knuten till själva spelplatsen och denna fyllts i så länkas den till någon av kartprogrammen på Internet som då visar vägen till rätt ställe.

Eftersom Arrangörerna nu har detta verktyg och kan lägga ut sina annonser av egen kraft här på Hallbingon.se frånsäger vi oss ansvaret för den informationen som publiceras på vår hemsida. Det är alltså Arrangören själv som helt och hållet bär ansvaret för den informationen som de lägger in och alla frågor om och kring en specifik spelplats skall riktas mot respektive Arrangör och inte till oss. Namn och telefon nr till den ansvarige finns angivet på varje spelplats Arrangörssida.

Reklam

Nyfiken på mer Online Bingo?
Arne Norr, Grundaren av systersajten Bilbingon.se
Foto: Jenny Lundberg (2021).
Sök